Met dit laatste nummer van 2012 gaan we het winterseizoen in. De onvermoeibare reporters van het magazine Op Weg houden echter geen winterslaap. Ze fietsen in de Oostkantons, op de Celtic Trail in Wales, langs de Circuits in de baai van de Somme en ze maken een rondrit in het Duitse Branderburg.

Natuurlijk gaan ook de wandelaars op stap: op sneeuwschoenen verkennen ze Bosnië, het land van bloed en honing, en in Duitsland wandelen ze over het Amandelpad.

Meer wandel- en fietsnieuws vind je in de overige rubrieken zoals Close-up, Tips, Gebeten door het virus, Fotoreportage, Het avontuur van GR-lezers enz.

Blader even mee.

Bestel dit nummer of neem meteen een abonnement en geniet tal van voordelen! Zoals altijd zijn er ook heel wat leuke prijzen te winnen. Deelnemen kan via Op Weg – Win!

DELEN
Vorig artikelCryoablatie voor het eerst toegepast bij tiener met voorkamerfibrillatie
Volgend artikelNieuwe weg voor behandeling van Alzheimer
Vereniging Grote Routepaden is een vzw ontstaan in 1977 naar het voorbeeld van de Franse GR (Grande Randonnée) die reeds na de tweede wereldoorlog met de wit-rode bewegwijzering van langeafstandspaden begonnen was. Grote Routepaden staat in voor het ontwerp, de bewegwijzering, de beschrijving en de promotie van een netwerk langeafstand wandelwegen (GR-routes) en langeafstand fietsroutes (LF-routes) in heel Vlaanderen. Dit netwerk sluit aan op het Europees wandel- en fietsnetwerk over lange afstand. De organisatie behartigt de belangen van wandelaars en fietsers en promoot het wandelen en fietsen in Vlaanderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER