Snurkende vrouw krijgt speciale snurkbeugel

2
4653

Het Snurkcentrum Antwerpen heeft een nieuwe snurkbeugel ontwikkelt welke speciaal op de vrouw is toegepast. 3 miljoen Vlamingen snurken, 40% hiervan is van het vrouwelijke geslacht. De man heeft geen problemen met zijn eigen gesnurk, een vrouw daarentegen vindt het niet charmant en schaamt zich erg voor het probleem naar haar partner en vriendinnen.

1 op de 3 mannen heeft hinder van het gesnurk van zijn vrouwelijke partner. Slapen en vrouwen zijn al jaren geen eenheid, wisselende hormoonspiegels kunnen hier een oorzaak van zijn. Daarbij veroorzaken deze hormoon schommelingen dikwijls ook het snurkprobleem. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft snurken weinig te maken met overgewicht. Veelal zit het probleem in de genen en heeft het met de anatomie van de luchtweg en tong te maken.

Het Snurkcentrum Antwerpen heeft nu speciaal voor de snurkende vrouw een nieuwe snurkbeugel ontwikkeld, de SnörEx® Lady Snore, deze is buiten de roze kleur, eleganter, kleiner, niet zichtbaar in de mond en geeft geen pijnlijke kaakstand verandering. Daarbij kan zelfs ook de oudere dame met tandprothese de SnörEx® Lady Snore dragen.

Olivier Tielemans van het Snurkcentrum Antwerpen: ‘’Sinds 20 jaar hebben we door geheel de Benelux al meer dan 50.000 patiënten behandeld. Hiervan zien we ook steeds meer vrouwen, die graag het probleem opgelost zien worden, vaak schamen ze zich voor dit probleem. Ook alleenstaande vrouwen willen graag geholpen worden, want snurken tijdens vriendinnen uitjes of groepsreizen is volgens hen uiterst gênant. De SnörEx® Lady Snore is dan ook de oplossing en daarom speciaal voor hen ontwikkeld.’’

2 REACTIES

  1. Ik heb al 3 jaar zo’n snurkbeugel van het snurkcentrum. Werkt echt geweldig goed. Moest eerste 2 nachten wennen, maar mijn vrouw is er zeer blij mee en ik nu ook want ik ben veel uitgeruster wakker in de morgen en volgens andere mensen (en mijn vrouw) zie ik er ook veel beter uit.
    Ik kan het mensen echt aanraden.

    Gr. Jean

  2. Een beugel is inderdaad een goede oplossing die bij veel mensen kan helpen. Je hebt ook het voordeel dat je niet onder het mes moet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER